Τηλ: 211 4000644
Email: info@totalbeautybusiness.gr
Ευάγγελου Λιόση 12, Ίλιον T.K 131 21
€6,00 χωρίς ΦΠΑ
Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ. Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν.
Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ. Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν. Άοσμο, εξαιρετικό για μαλάξεις παραφινέλαιο χρησιμοποιείτε από φυσικοθεραπευτές, κέντρα αισθητικής και ιατρικούς χώρους. Οι ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας με παραφινέλαιο είναι γνωστές εδώ και αιώνες. Επίσης η θεραπεία παραφίνης, σε συνδυασμό με μασάζ από κάποιον ειδικό, μπορεί να απαλύνει πόνους σε μυς και αρθρώσεις.
ΧΑΡΤΟΜΑΝΔΗΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΓΑΣ, 100 TEM
1 × €1,00
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΧΤΥΛΩΝ, 25ΤΕΜ
1 × €7,50
ΓΑΖΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ 15Χ15CM , 10τεμ
1 × €8,50
ΡΟΛΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ON/OFF
1 × €30,00
ΒΑΜΒΑΚΙ COTTON WOOL ΣΧΗΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ 6CM, 420 TEM
1 × €6,00
ΚΟΡ∆ΕΛΑ ΠΕΤΣΕΤΕ
1 × €5,80
ΜΑΣΚΑ ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΓΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ, 10ΤΕΜ
1 × €8,00
ΛΑΔΙ MASSAGES SWEET ALMOND, 500ML
1 × €8,50 Υποσύνολο: €75,30
